Tvedestrand

Fjordhotell

Tvedestrand Fjordhotell ligger idyllisk på bryggekanten i Tvedestrand – ”Byen med de 3 etasjer”. Hotellet har 26 dobbeltrom – over halvparten med havutsikt.

I sommersesongen serveres mat og drikke på vår cafe Sjøsiden eller på vår nye flytebrygge Pir4 hvor det også serveres cocktails og spilles god musikk. Her nytes livet med god stemning og fantastisk utsikt over havet.

Resten av tiden serveres maten i hotellets restaurant Sjøstjernen, hvor vi også tilbyr lokaliteter for firmaarrangementer, brylluper og andre store begivenheter. 

Tvedestrand har et mangfoldig kulturliv og området omkring innbyr til både spennende og utfordrende aktiviteter på sjø og land. Mere inspirasjon til opplevelser på sørlandet ses under punktet «Opplevelser».

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen som gjest.

Dorte Suurballe
Daglig leder

ONLINE
BOOKING

Klikk her for å sjekke ledighet og
bestille ditt opphold hos oss.

Tvedestrand

Byen i 3 etasjer

Tvedestrand er sommerbyen av dimensjoner, både i sin utforming og aktivitetstilbud. Som gjest hos oss er du midt i sentrum for uforglemmelige opplevelser hvor mulighetene er mange!

Enten du liker shopping, golf, båtliv eller natur har Tvedestrand noe for enhver smak. Byens tre etasjer skjuler mange skatter blant annet bokbyen, skolemuseum, vakre kirker og sykkelsti. Reiser du med barn anfebaler vi et besøk til Tjenna badepark som er Norges største der sommeren virkelig kan nytes fullt ut. I juli arrangeres båtregattaen som årets største begivenhet og det yrende handelslivet gjør Tvedestrand til en vibrant og urban sørlandsidyll (vennligst bemerk at badeparkens aktiviteter er stengt denne sommer grunnet Covid-19 ligesom Regatta uken er avlyst).

Vi hjelper deg gjerne med råd om hvordan å få mest ut av ditt besøk i Tvedestrand og hos oss på Fjordhotellet. Sett kursen mot Tvedestrand idag!